undrar något

Asså detta med objektisering är inte okej och det känns som att det händer oftare och oftare nu för tiden speciellt för tjejer i tonårsåldern iallafall. Jag menar vissa killar vill typ bara lära känna tjejerna om de är snygga inte om de är snälla eller har en bra personlighet utan nä det ska bara gälla utseendet. Jag klarar inte av att se eller höra när något håller på att prata med någon som att de är objekt man ska inte säga att något är ful eller onormal (finns inget som är normalt) för ingen människa ska behöva höra det för att bara de lilla ordet kan påverka folk så himla mycket. Jag kan lova dig att jag har hört mycket saker och de är ara inte okej. Jag vill inte att någon ska kolla på mig som att jag är en sak utan jag vill att de ska kolla på mig som en människa med känslor och en människa som kanske inte har skönheten på utsidan utan på insidan för at i slutändan så är de det man ska tycka om inte hur personen ser ut för att det kommer som ett plus i kanten när du har hittat personligheter du vill vara tillsammans med eller bara vän med. Alla människor har sitt lilla egna sätt att vara vacker på och det är jag som ska bedöma det inte någon annan. För att det viktigaste är att jag ska vara bekväm i mig själv. LYSM kram <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>