Sommar och sol

Denna Fredagen var den bästa på länge även fast det var en skoldag.

Det började med att vi skulle ha tre timmars idrott vilket var jätte kul för att vi var uppdelade i tre grupper och sedan så fick en grupp klättra inomhus mesans de andra grupperna spelade brännboll. När vi sedan var tillbaka i klassrummet så hade vi råliga lektioner men roliga raster. Den sista lektionen satte vi oss utomhus och arbetade fast i skuggan för att det var så varmt i solen.

Men nu kommer den bästa biten, när vi slutade skolan så åkte jag hem och bytte om till badkläder för att jag skulle bada hos min kompis med två andra av mina kompisar  (nämner inga namn). Det var en tjej eftermiddag/ kväll och det var den bästa på länge för att jag brukar typ alltid vara helt själv efter skolan för att alla mina andra vänner är antingen ute i Vellinge eller hos sin häst. Men detta var den dagen på länge jag har varit glad på riktigt för det har varit sjukt mycket irritation och stress de senaste veckorna som jag inte har klarat av. Men idag var det helt klart den varmaste och bästa dagen än så länge.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>