Starka tankar far igenom mig……

Vi såg en film i skolan förra veckan som handlade om Malala Yousafzai. Den filmen gjorde mig så inspirerad och den fick mig även att tänka på hur hemskt världen är mot människor t.ex. Enligt killar runt 10-25 så ned värderar mer än 50% killar tjejer även fast vi inte ser det direkt så finns det där för att enligt de flesta killar så är de ända som betyder något är utseendet men det gör säkert flera tjejer med men då ser man det inte men även hur samhället är mot homosexuella. Det känns som att dagens samhälle är uppbyggt på hur dagens ungdom ser ut inte hur deras personlighet är och om de inte gillar motsatt kön utan samma så kallas man för öknamn. Men som sagt Malala pratar jätte mycket om att tjejer ska få gå i skolan och det är något man borde lägga pengar på för att om fler får utbildning så kommer vårt samhälle kunna utvecklas mycket snabbare och bättre. Jag tycker personligen at vi ska prata mer om dagens samhälle i skolan för de är de samhället vi kommer komma ut i. För att dagens samhälle är hemskt och nu pratar jag för de med kvinnorna utan jag pratar även om att alla folk respekterar fortfarande inte att det finns homosexuella, bisexuella mm som vill gå ut på gatan utan att bli stirrade på även unga tjejer vill kunna gå ut i lite tajtare kläder eller typ kläder där man kanske ser lite mer och sist men inte minst killar ska kunna göra manikyrer och kolla på cheezy filmer utan att bli kallad homosexuell det är bara korkat. I dagens samhälle säger alla att man ska kunna vara sig själv men jag ser det såhär de som säger detta har säkert gjort några av dessa sakerna. Jag känner personligen att dagens ungdom har så mycket press på sig att se perfekt ut och de perfekta de vill va är att vara smala och vältränade och typ ha stor rumpa och stora bröst men vet du vad jag tänker inte leva efter de komplexen. Utan jag gör saker för mig själv för att jag mår bra av det och för att jag vill klä mig så eller för att jag vill vara på det viset men jag tycker såhär ett leende är det bästa vilken människa som helst ska bära. Alla människor är vackra på deras sätt och jag tycker att vi ska inte trycka ner några människor utav religon, kön, klädsel, sexualläggning och absolut inte hur en människa ser ut eller hur deras personlighet är. Jag tycker såhär säg något positivt eller inget allt för nu har alla så stor press på sig för att se bra ut att de gör så att folk får anorexia, ångest och massa andra saker och mobbning kan leda till precis samma sak och värre det absolut värsta som kan hända av mobbning är att man tar självmord. Ingen ska behöva gå igenom något som förstör ens personlighet för att vem du än är är du perfekt precis som du är och detta är det sista jag kommer säga är att om någon säger till dig att du inte är normal säg bara såhär ”Det finns inget som är normalt i människo världen för att här är alla olika och det ska accepteras” precis så ska du säga. Normal är ett ord som har förstört många människor och låt inte de förstöra flera människor. Jag HATAR ordet normal för ingen är normal alla är sin egen människa och så ska det vara. LYSM tills nästa gång❤️  Ps. Jag vill bara säga att jag har två stycken förebilder och det är 1. Min storasyster och 2 Malala som kämpade även fast det hotade hennes liv .Ds.

(Var aldrig rädda för att försöka det måste även jag lära mig) ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>