😃Kunde inte sluta le 😇

Jag sitter nu i mitt rum och är så himla stolt över mig själv. Jag har precis gjort något som jag tycker är så himla jobbigt att göra men jag klarade det. Jag går på gitarr lektioner varje Onsdag och jag och min gitarr lärare har arbetat jätte mycket med Edd Sheerans låt Lego house som vi nu har spelat in. Jag Har spelat in sången idag och typ alla som känner mig vet att jag tycker att det är jätte jobbigt att sjunga framför folk och jag tycker även att det är jobbigt att höra min egen röst inspelat. Men idag gjorde jag två av de sakerna jag tycker är jobbiga, jag sjöng framför min gitarr lärare och jag spelade in min röst. När jag gick ut från gitarr lektionen kunde jag inte sluta le och jag har aldrig varit så stolt över mig själv. Jag har bestämt mig för att jag ska ta små steg mot de jag tycker är jobbigt för att sedan överkomma rädslan. LYSM tills nästa gång

images

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>